Welcome to Darkmmo

Şimdi bize katılın ve tüm özelliklerimize erişim sağlayın. Kayıt olup giriş yaptıktan sonra, yeni konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar yazabilir, kendi özel mesajlaşma sisteminize sahip olabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, öyleyse ne bekliyorsunuz?

VALİANT2 SF 1-120

FarquesFarques doğrulanmış üye.

~ Everything has an end
Admin
Developer
VİP Üye

xrogen

Yeni Üye
Üye
bsd ve winscp firezilla şifrelerini paylaşmamışsınız onlarıde eklerseniz daha iuş olur

~ Everything has an end
Admin
Developer
VİP Üye

~ Everything has an end
Admin
Developer
VİP Üye
WinScp ye baglanamıyorum bi yardımcı olurmusunuz bu dosyaları indirdim ama bu aşamayı geçemiyorum kafayı yemek zereyim nerde yanlış yaptım yoksa Filezilla şifresindemi bir sıkıntı var (dev) olarak deniyorum ama olmuyor

Virtual box üzerinde çok fazla ayar yapmanıza gerek yok. Size ilk etapta tanımladığı ip'yi kullanın. Sadece ilk kurulum esnasında köprü bağdaştırıcıda kullandığınız interneti seçin ve devam edin. Başka bir ayar yapmanıza gerek yok.

~ Everything has an end
Admin
Developer
VİP Üye
Ben bunu leptopda denedim bana hangi ip i eklicemi soylers biz iyi olur 192.168.1.1 ve 127.0.0.1 ve 192.168.56.1 bunlar var hangisini denediys m bir sonuca varamadım ama filezilla veya winscp ye bağlanmadı bana videolu veya resimli anlatırsanız çok minnettar kalırım

Videolu anlatmak için çok fazla zamanım olmuyor. Kurulu olan vdi'yi silin. Rar içerisinden tekrar çıkartın. Yapacağınız tek ayar, virtual box üzerinden köprü bağdaştırıcı seçeneğini seçmeniz ve kullandığınız interneti seçmeniz. Wiki veya kablo ile modeme bağlı olmalısınız. Telefon interneti ile denemeyin. bsdconfig ayarlarına girmene gerek yok. vdi üzerinde onlar ayarlı. 192.168 ile başlayan ip ise zaten ayarları yapılı şekilde gelir vdi içerisinde. virtual box üzerinde projeyi çalıştırdıktan sonra, k.adı ve şifre ile giriş yap. İp'yi öğrenmek için 'ifconfig' komutunu yaz. root/serverinfo.py'den ipyi düzenle giriş yap.

xrogen

Yeni Üye
Üye
selamun aleyküm gene ben bu sefer herşey tamam ama root.epk ve root.eix editleme programı eklersen çok iyi olacak dosyaya unpack koymussun ama onda olmuyor
bana bunu edidleyeceyim dosya linki verirsen sevnrm

~ Everything has an end
Admin
Developer
VİP Üye
O değilde bu battle pass i nasıl aktif ediyoruz bir türlü bulamadım biliyorsan söyleyebilirmisin ?

Yapıyı o kadar detaylı incelemedim ama muhtemelen bir nesneye tanımlanmıştır. Questleri kontrol edersen daha kolay bulabilirsin.

BULUT34

Yeni Üye
Üye
/lightwork/main/srv1/share/locale/europe/battlepass
event.txt, normal.txt ve premium.txt teki başlangıç ve bitiş zamanını ayarlıyoruz , zamanı da bu siteden alıyoruz 1215_160050.jpg

Lui007

Yeni Üye
Üye
/lightwork/main/srv1/share/locale/europe/battlepass
event.txt, normal.txt ve premium.txt teki başlangıç ve bitiş zamanını ayarlıyoruz , zamanı da bu siteden alıyoruz Ekli dosyayı görüntüle 507

teşekkürler @BULUT34 fark ettiğin hatalar varsa paylaşalım burda kullanacak olanlarda yararlanmış olur

BULUT34

Yeni Üye
Üye
oto av eklemeye açıştım olmadı birde global ranking sistemi işlemiyor

Lui007

Yeni Üye
Üye
Berim karşılaştıklarım şu şekilde

1 - syserr üzerine şu şekilde bir kayıt düşüyor ::
1220 16:12:18882 :: CPythonBackground::SelectViewDistanceNum(int eNum=0) mc_pcurEnvironmentData is NULL
2 - balık tutmada ıskaladığında yine aynı şekilde syserr üzerine log atıyor
3- pm üzerinde kişinin kurduğu pazardaki tüm itemleri gösteren bir buton var yine aynı şekilde syserr log atıyor
bunların hiç biri oyunun kapanmasına sebebiyet vermiyor
4- ara ara özellikle mavi 1 de depocu önündeki köprüden geçerken oyun tamamen kilitleniyor görsel takılmalar oluşuyor exe kapatmadan düzelmiyor ve syserr üzerine hata bırakmıyor
5- ve game syserr içerisinde bir yığın .msa hataları var şuan tam hatırlamıyorum ama 2 tanede paket hatası veriyordu önemli gözüküyor

143Konular
278Mesajlar
99Kullanıcılar
kmarbazxdSon üye