Welcome to Darkmmo

Şimdi bize katılın ve tüm özelliklerimize erişim sağlayın. Kayıt olup giriş yaptıktan sonra, yeni konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar yazabilir, kendi özel mesajlaşma sisteminize sahip olabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, öyleyse ne bekliyorsunuz?

Duyuru Moderatör Başvuru Şartları

FarquesFarques doğrulanmış üye.

~ Everything has an end
Admin
Developer
VİP Üye
Başvuru yapacak kullanıcılarda aranan özellikler.
1.
Belirli düzeyde forum bilgisine sahip olmak.
2. Ortamdan anlayan takımca çalışmayı seven.
3. Forumda olabildiğince aktif bulunmak.
4. Kendinden üst mercidekilere rapor verebilir olması.
5. Darkmmo genel kurallarını bilmek.

Not: Başvurusu onaylanan kullanıcılar Deneme Moderatör rütbesinde görev alacaktır.

Moderatör Başvuru Şartları;
1.
Keyloger, dolandırıcılık, virüslü link paylaşımı, spam, küfür gibi ihlaller sebebiyle 1 tane bile uyarı puanı varsa yetkili olamaz. Forum düzeni bozmak, aynı konunun tekrar açılması, flood gibi düşük seviyeli ihlaller sebebiyle aldığınız uyarıların toplamı 5'i geçerse yetkili olamaz.
2. Gerekli konulara yorum yapabilme sosyalleşmeyi sağlayabilme yeteneğine sahip olmalıdırlar.
3. Uzman Üye rankını elde etmiş olması gerekir.

UYARI: Darkmmo yönetim ekibine alındığınızdan itibaren forum üzerinde satış yapamazsınız!

Başvuru Süreci Hakkında:
Moderatör olmak için başvuran kullanıcıların, öncelikli olarak hesapları incelenecektir. Kullanıcı etkileşimi,iletişimi ve forum içerisinde sergilediği tutum gibi faktörler göz önünde bulundurularak başvurusu olumlu veya olumsuz olarak sonuçlandırılacaktır. Moderatör(ve +) olabilmek için metin2,yazılım,vb. gibi konularda üst düzey bilgi sahibi olmaktan ziyade, daha çok forum kullanma/yönetim zihniyetine yatkın arkadaşlar arıyoruz.

Uzman üye değilseniz başvuru alanında konu açmanız mümkün olmayacaktır!
En fazla 7 gün içerisinde başvurunuza yanıt gelecektir. Siz de Darkmmo yönetim takımına dahil olmak isterseniz nuzu gönderiniz.

143Konular
278Mesajlar
99Kullanıcılar
kmarbazxdSon üye