Owsap V6.2.4

FarquesFarques doğrulanmış üyedir.

~ Everything has an end

Konu Sahibi

Web sitesi
darkmmo.tr
Discord
farques6
Merhaba, bu dosyaları daha önceden insanlarla ücretsiz olarak paylaşmıştım. Sonradan linkleri kaldırıp vip bölümüne taşıdım. Tabi bunun belli başlı sebepleri var, detayları vip alanından okuyabilirsiniz.
Destek verdiğim ve hataların çözümlerinin yapıldığı owsap files:

Sözde kendi yaptığını iddia eden eleman hasanmacitcik namı değer tost makinesi, 0'dan kurmuş falan offical yapmış :D tabiki yalan. Hala benim yayınladığım dosyalar ve hala hataları olan dosyalarla prim kasmaya çalışıyorlar.
Diğer forumlarda paylaşıldığı için bu sürümünü burada da paylaşacağım. Fakat bilmeniz gerekenler şunlar, konu içerisindeki dosyaya destek vermiyorum.

Destek verdiğim, kendi güncelleme yaptığım dosyalardır ki, bu konudaki indireceğiniz dosyalardan bağımsızdır.
Bu linkteki dosyalar benim paylaştıklarımın üzerine 1-2 gm çar değiştir, 3-5 alanını ıhtan bi değiştirle hazırlanmış patates birinin hazırladığıdır, ona göre dikkat edersiniz.

FreeBSD 14.3 64 Bit
Kullanıcı adı: root
şifre: dev
Mysql8 Navicat
kullanıcı adı: root
şifre: password (Bsd'den mysql -p komutu ile girecekseniz kullanıcı adı: root şifre: 12345 ) Oyun dizini cd /home/Server Src dizini cd /home/Source
Resimleri ekte görebilmek için kayıtlı olmanız gerekmektedir

İndir/Download

• Aşk
Tepkiler: Black Jack36