Darkmmo'nun genel rankları ve açıklamaları aşağıda yer almaktadır.
: Sitemizi aktif bir şekilde kullanırsanız minimum 100 mesaj, 10 gün önce foruma kayıt olma şartlarını yerine getirdiğinizde sistem tarafından otomatik olarak tanımlanır.
: Dark Üye olduktan sonra yetkinliğiniz olduğu alanlarla ilgili sitemizde özgün içerik üretirseniz başvurunuz dahilinde yönetim tarafından verilir.(Yönetim ekibine giden yol)
: Forum kurallarımızı ihlal ettiği gerekçesi ile siteden uzaklaştırılan kullanıcıların hak ettiğini ranktır. Gelişmiş algoritma ile tekrar kayıt olduğunda sistem tarafından algılanmaktadır!
: Deneme Moderatörlük süreci tamamlandıktan sonra yönetim ekibi tarafından verilen ranktır. Bu rank ile artık resmi olarak yönetim takımında yer almış ve acemilik (çaylaklık) dönemi sona ermiştir. Yine görev aldığınız bölümde Moderatör yetkileriniz vardır.
: Seçtiği bölümler dışında tüm site ile ilgilenmek isteyenler Moderatör'lükten Süper Moderatör'lüğe terfi isteyebilir. Eğer yönetim moderatörlük görevini iyi yaptığını düşünürse ve sitemizde yeterli sayıda s.mod olmazsa verilir. Bu rütbeye sahip olanlar tüm forumda moderasyon yetkisine sahiptir ve moderatörleri denetlemekle yükümlüdür.
: Admin'lere yardımcı olmak için üst düzey yetkiler ile donatılmıştır. Sitemizin yönetim paneline kısmı erişim hakkına sahiptir ve süper moderatörleri denetlemek ile yükümlüdür.
: Admin'lere yardımcı olmak için üst düzey yetkiler ile donatılmıştır. Sitemizin yönetim panelinde kısmi erişim hakkına sahiptir ve tüm forum yönetimini denetlemek ile yükümlüdür.
: Admin sitenin kurucusudur ve sistemin düzgün işlemesi için düzenlemeler yapmak ile yükümlüdür.
: Bilişim alanında uğraşan ve bu alanlarla ilgili içerik üreten, kendi projelerini sunan yetkin kişiler için verilir. Örn: Web geliştirici, oyun geliştirici, veri analizcisi, sistem geliştirici vb.
: Photoshop, modelleme ve birçok görsel alanlarda herhangi birisinde paylaşımlarda bulunan yetkin olan kullanıcılarımıza verilen ranklardır.
: Bilişim şirketi sahipleri için yönetim tarafından veriler ranklardır. Bu ranklara sahip olmak için şirket sahipliğini doğrulamalı ve Yer sağlayıcı belgesini belirtmelisiniz.
- Üye Rankları
- Üye
- Dark Üye
- Uzman Üye
- Ücretli Üyelik Rankları
- VİP Üye
- Yönetim Rankları
- Deneme Moderatör
- Moderatör
- Süper Moderatör
- Yönetici
- Süper Yönetici
- Admin
- Darkmmo Yardımcı Üye Rankı
- Paylaşımcı
- Mesleki Ranklar
- Developer
- Grafiker
- Firma Yetkilisi
Üye Rankları
: Sitemize yeni kayıt olduğunuzda hesabınıza tanımlanan ranktır. Bu rank ile sitede içerik üretebilir, konulara yorum yazabilirsiniz.: Sitemizi aktif bir şekilde kullanırsanız minimum 100 mesaj, 10 gün önce foruma kayıt olma şartlarını yerine getirdiğinizde sistem tarafından otomatik olarak tanımlanır.
: Dark Üye olduktan sonra yetkinliğiniz olduğu alanlarla ilgili sitemizde özgün içerik üretirseniz başvurunuz dahilinde yönetim tarafından verilir.(Yönetim ekibine giden yol)
: Forum kurallarımızı ihlal ettiği gerekçesi ile siteden uzaklaştırılan kullanıcıların hak ettiğini ranktır. Gelişmiş algoritma ile tekrar kayıt olduğunda sistem tarafından algılanmaktadır!
Ücretli Üyelik Rankları
: Ücretli olarak alınan üyeliklerdir. Bu ranka sahip üyelerimiz çeşitli ayrıcalıklara sahiptir.Yönetim Rankları
: Uzman Üye olduktan sonra sitemizin yönetim takımına katılabilirsiniz. Eğer gerekli şartlar karşılanırsa seçtiğiniz bölümde Moderatör yetkilerine sahip olabileceksiniz.: Deneme Moderatörlük süreci tamamlandıktan sonra yönetim ekibi tarafından verilen ranktır. Bu rank ile artık resmi olarak yönetim takımında yer almış ve acemilik (çaylaklık) dönemi sona ermiştir. Yine görev aldığınız bölümde Moderatör yetkileriniz vardır.
: Seçtiği bölümler dışında tüm site ile ilgilenmek isteyenler Moderatör'lükten Süper Moderatör'lüğe terfi isteyebilir. Eğer yönetim moderatörlük görevini iyi yaptığını düşünürse ve sitemizde yeterli sayıda s.mod olmazsa verilir. Bu rütbeye sahip olanlar tüm forumda moderasyon yetkisine sahiptir ve moderatörleri denetlemekle yükümlüdür.
: Admin'lere yardımcı olmak için üst düzey yetkiler ile donatılmıştır. Sitemizin yönetim paneline kısmı erişim hakkına sahiptir ve süper moderatörleri denetlemek ile yükümlüdür.
: Admin'lere yardımcı olmak için üst düzey yetkiler ile donatılmıştır. Sitemizin yönetim panelinde kısmi erişim hakkına sahiptir ve tüm forum yönetimini denetlemek ile yükümlüdür.
: Admin sitenin kurucusudur ve sistemin düzgün işlemesi için düzenlemeler yapmak ile yükümlüdür.
Darkmmo Yardımcı Üye Rankı
: Herhangi alanda(alanlarda) düzenli ve özgün içerik üreten, forumumuza katkıda bulunan nadir kullanıcılara verilmektedir. (Başvuru alanı yoktur. Yönetim tarafından uygun görülünce verilir.)Mesleki Ranklar
: Bilişim alanında uğraşan ve bu alanlarla ilgili içerik üreten, kendi projelerini sunan yetkin kişiler için verilir. Örn: Web geliştirici, oyun geliştirici, veri analizcisi, sistem geliştirici vb.
: Photoshop, modelleme ve birçok görsel alanlarda herhangi birisinde paylaşımlarda bulunan yetkin olan kullanıcılarımıza verilen ranklardır.
: Bilişim şirketi sahipleri için yönetim tarafından veriler ranklardır. Bu ranklara sahip olmak için şirket sahipliğini doğrulamalı ve Yer sağlayıcı belgesini belirtmelisiniz.