Welcome to Darkmmo

Şimdi bize katılın ve tüm özelliklerimize erişim sağlayın. Kayıt olup giriş yaptıktan sonra, yeni konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar yazabilir, kendi özel mesajlaşma sisteminize sahip olabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, öyleyse ne bekliyorsunuz?

Yeni Temamız ve Darkmmo Hakkında

FarquesFarques doğrulanmış üye.

~ Everything has an end
Admin
Developer
VİP Üye
Merhaba,

Darkmmo'nun eski zamanlarda kullandığı temalar ve XenForo sürümleri artık geçmişte kaldı. Ne yazık ki, birçok forum sitesi hala bu eski versiyonları kullanmakta. Bunun başlıca nedeni, sürümler arasındaki geçişleri ve kodlama değişikliklerini yapamamak. Ancak ben, Darkmmo'yu yeniden canlandırma ve modernleştirme kararı aldım.

Darkmmo'yu ilk kurduğumda, XenForo altyapısını çözmek ve geliştirmek için uzun süre çalıştım. Ancak zamanla teknolojiler gelişti ve ben de Darkmmo'yu en son sürüm olan XenForo 2.3.0 (Beta 7) sürümüne taşıdım. Kullandığım tema nedeniyle birçok kişi 2.3 sürümündeki değişiklikler sebebiyle tema ve eklentilerde sorunlar yaşadı. Ancak ben, inatçı biriyimdir. Kafama koyduğumu yapana kadar zorlarım. Darkmmo temasında da aynı şekilde, eski bir altyapı teması olmasına rağmen, temayı tekrar optimize ettim ve şu an 2.3 (Beta 7) sürümünde sorunsuz şekilde çalıştırdım. Aynı süreç eklentiler için de geçerli. Şu an forum üzerinde birçok eklenti çalışmakta ve bu eklentileri 2.3 (Beta 7) optimizasyonlarını gerçekleştirerek çalıştırdım.

Şu an forumda üye sayısı oldukça az ve kullanıcıların Darkmmo'yu keşfetmeleri zaman alabilir. Sürekli reklamlar döndürmek veya diğer forumlara saldırmak yerine, kullanıcıların Darkmmo'yu kendilerinin keşfetmesinden yanayım.

Bunları anlatmamın sebebi, forum yapısının sağlam ve güncel olduğunu ve bu süreçlerin zorluğunu sizlere göstermek. Bunun için bir teşekkür veya övgü beklemiyorum, sadece eleştiri yaparken bunları dikkate almanız. Darkmmo'yu diğer forumlardan ayıran bir özelliğin de bu olduğunu göstermek istiyorum. Darkmmo ile güzel ve sağlam temeller eşliğinde uzun süreçler ve dostluklara yelken açmak istiyorum.

Bu platformlarda çok fazla yalaka, dolandırıcı, düzenbaz, manipülasyoncu vs. gördüm. Diğer popüler forumları birçok kişi bilir ve bunların yönetim üyelerinin çoğu dolandırıcıdır. Bunları tek tek ispat ve kanıt etmeme gerek yok (Kanıtlar mevcut).

Benim prensip ve görüşlerime ters hareket edenler, bende normal insanlar gibi o forumların yönetimlerine girip yükselmeyi çok rahat bir şekilde gerçekleştirebilirdim fakat bu kadar dolandırıcı barındıran ve adaletsizlik barındıran yönetimler benim anlayışıma ve prensiplerime çok ters.

Bu tür insanları tartmadan yönetime almaları, yönetim üyelerinin satış yapmaları (Darkmmo üzerinde Admin harici satış yapma yetkisi yoktur) gibi durumlar da benim için kabul edilemez. Admin olarak tek ben mevcutum ve kimseyi dolandırmayacağım. Beni tanıyanlar bilir, tanımayanlara ise yapacak bir şey yok; bu zamana kadar kimseyi dolandırmadım ve dolandırmam. İnsanların emeklerine saygı gösteririm. Yönetim üyelerine herhangi bir şikayet konusu açamamanız, açtığınızda ise yönetim üyesini sizden üstün tutmaları da Darkmmo'da geçerli değildir. Kurallar bellidir ve dışına çıkan cezasına katlanır.

NOT: Darkmmo'da isteyen istediği içeriği WAREZ edebilir. Forumda satış konusu olsa dahi WAREZ edebilirsiniz. Paylaşımlar kullanıcıların kişisel tercihleri ve iradesindedir. Forum bünyesinde bu tarz durumlara herhangi bir yaptırım uygulanmayacaktır. Kimse dosyam WAREZ edildi, başkaları ile paylaşıldı gibi şikayet edemez. Etse dahi umrumda olmaz. Para kazanacağım diye herkese dosya satılmaz, sorumluluk satan kişiye aittir.
NOT2: Şu durumlarda WAREZ edilmesine karşı çıkabiliriz; Forumda pay.png rankına sahip olan kişinin dosyaları WAREZ edilemez.

141Konular
246Mesajlar
79Kullanıcılar
danyarSon üye