Welcome to Darkmmo

Şimdi bize katılın ve tüm özelliklerimize erişim sağlayın. Kayıt olup giriş yaptıktan sonra, yeni konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar yazabilir, kendi özel mesajlaşma sisteminize sahip olabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, öyleyse ne bekliyorsunuz?

VALİANT2 SF 1-120

FarquesFarques doğrulanmış üye.

~ Everything has an end
Admin
Developer
VİP Üye

xrogen

Yeni Üye
Üye
bsd ve winscp firezilla şifrelerini paylaşmamışsınız onlarıde eklerseniz daha iuş olur

~ Everything has an end
Admin
Developer
VİP Üye

xrogen

Yeni Üye
Üye
WinScp ye baglanamıyorum bi yardımcı olurmusunuz bu dosyaları indirdim ama bu aşamayı geçemiyorum kafayı yemek zereyim nerde yanlış yaptım yoksa Filezilla şifresindemi bir sıkıntı var (dev) olarak deniyorum ama olmuyor

Ekli dosyalar

• ekran1.jpg
    ekran1.jpg
    186.8 KB · Görüntüleme: 3
  • ekran2.jpg
    ekran2.jpg
    131.1 KB · Görüntüleme: 3
  • ekran3.jpg
    ekran3.jpg
    162.6 KB · Görüntüleme: 3

~ Everything has an end
Admin
Developer
VİP Üye
WinScp ye baglanamıyorum bi yardımcı olurmusunuz bu dosyaları indirdim ama bu aşamayı geçemiyorum kafayı yemek zereyim nerde yanlış yaptım yoksa Filezilla şifresindemi bir sıkıntı var (dev) olarak deniyorum ama olmuyor

Virtual box üzerinde çok fazla ayar yapmanıza gerek yok. Size ilk etapta tanımladığı ip'yi kullanın. Sadece ilk kurulum esnasında köprü bağdaştırıcıda kullandığınız interneti seçin ve devam edin. Başka bir ayar yapmanıza gerek yok.

xrogen

Yeni Üye
Üye
Ben bunu leptopda denedim bana hangi ip i eklicemi soylers biz iyi olur 192.168.1.1 ve 127.0.0.1 ve 192.168.56.1 bunlar var hangisini denediys m bir sonuca varamadım ama filezilla veya winscp ye bağlanmadı bana videolu veya resimli anlatırsanız çok minnettar kalırım

~ Everything has an end
Admin
Developer
VİP Üye
Ben bunu leptopda denedim bana hangi ip i eklicemi soylers biz iyi olur 192.168.1.1 ve 127.0.0.1 ve 192.168.56.1 bunlar var hangisini denediys m bir sonuca varamadım ama filezilla veya winscp ye bağlanmadı bana videolu veya resimli anlatırsanız çok minnettar kalırım

Videolu anlatmak için çok fazla zamanım olmuyor. Kurulu olan vdi'yi silin. Rar içerisinden tekrar çıkartın. Yapacağınız tek ayar, virtual box üzerinden köprü bağdaştırıcı seçeneğini seçmeniz ve kullandığınız interneti seçmeniz. Wiki veya kablo ile modeme bağlı olmalısınız. Telefon interneti ile denemeyin. bsdconfig ayarlarına girmene gerek yok. vdi üzerinde onlar ayarlı. 192.168 ile başlayan ip ise zaten ayarları yapılı şekilde gelir vdi içerisinde. virtual box üzerinde projeyi çalıştırdıktan sonra, k.adı ve şifre ile giriş yap. İp'yi öğrenmek için 'ifconfig' komutunu yaz. root/serverinfo.py'den ipyi düzenle giriş yap.

xrogen

Yeni Üye
Üye
selamun aleyküm gene ben bu sefer herşey tamam ama root.epk ve root.eix editleme programı eklersen çok iyi olacak dosyaya unpack koymussun ama onda olmuyor
bana bunu edidleyeceyim dosya linki verirsen sevnrm

141Konular
246Mesajlar
79Kullanıcılar
danyarSon üye