Welcome to Darkmmo

Şimdi bize katılın ve tüm özelliklerimize erişim sağlayın. Kayıt olup giriş yaptıktan sonra, yeni konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar yazabilir, kendi özel mesajlaşma sisteminize sahip olabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, öyleyse ne bekliyorsunuz?

ARİS2 HENDES2 GECE2 MANDES2 SERVER FİLESİ

FarquesFarques doğrulanmış üye.

~ Everything has an end
Admin
Developer
VİP Üye
Başka forumlarda ücretli olarak satılan bir files, içerisinde pack dosyalarından bir çok eksik var ama root tam hali ile mevcut. Locale ve property içerisinde açık bırakılmış ama hatalı mı eksik mi bilmiyorum, foxfs ile kapatılmakta dileyenler denesin. Kapatıcı ve diğer packlar elime ulaştığın konuya dahil edilecektir.
İçerisinden sistem sökülebilir veya sourceyi detaylı taradıktan sonra aç kullan tarzıda yapılabilir.
Diğer forumlarda yönetim üyesi birşey satıyorsa kesinlikle almamanızı tavsiye ederim.
Genellikle hatalı dosyaları verirler veya içinde çakallık dönen şeyleri verirler, şikayet bile edemezsiniz.
Navicat şifresini putty üzerinden değiştirmeniz gerekmekte.

Tahminimce drlegendy v3 falan kullanılmıştır alt yapıda, incelemedim. Genelde onun üzerinden ilerliyorlar, sözde martysamadan daha iyiymiş ama ana altyapısı martysama :D

193278_291f3a8fcb0cbd379f65ffea76a3f400.jpg

coretolo67

Yeni Üye
Üye
öncelikle paylaşım için teşekkür ederim. Elinizde açık pack dosyaları mevcut ise bizlerle paylaşabilirseniz sevinirim adminim

FarquesFarques doğrulanmış üye.

~ Everything has an end
Admin
Developer
VİP Üye
143Konular
278Mesajlar
99Kullanıcılar
kmarbazxdSon üye