Başka forumlarda ücretli olarak satılan bir files, içerisinde pack dosyalarından bir çok eksik var ama root tam hali ile mevcut. Locale ve property içerisinde açık bırakılmış ama hatalı mı eksik mi bilmiyorum, foxfs ile kapatılmakta dileyenler denesin. Kapatıcı ve diğer packlar elime ulaştığın konuya dahil edilecektir.
İçerisinden sistem sökülebilir veya sourceyi detaylı taradıktan sonra aç kullan tarzıda yapılabilir.
Diğer forumlarda yönetim üyesi birşey satıyorsa kesinlikle almamanızı tavsiye ederim.
Genellikle hatalı dosyaları verirler veya içinde çakallık dönen şeyleri verirler, şikayet bile edemezsiniz.
Navicat şifresini putty üzerinden değiştirmeniz gerekmekte.
İçerisinden sistem sökülebilir veya sourceyi detaylı taradıktan sonra aç kullan tarzıda yapılabilir.
Diğer forumlarda yönetim üyesi birşey satıyorsa kesinlikle almamanızı tavsiye ederim.
Genellikle hatalı dosyaları verirler veya içinde çakallık dönen şeyleri verirler, şikayet bile edemezsiniz.
Navicat şifresini putty üzerinden değiştirmeniz gerekmekte.
Freebsd 13.1 5.6
Tahminimce drlegendy v3 falan kullanılmıştır alt yapıda, incelemedim. Genelde onun üzerinden ilerliyorlar, sözde martysamadan daha iyiymiş ama ana altyapısı martysama
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir